downpipe gle63 Grondslagen uitgelegd

Wiki Article

Voor CT Automotive mogen we je raden aan die downpipe je zou kunnen nemen teneinde je auto op topvermogen te laten draaien. Onze technisch adviseur mag jouw hier alles aan uiteenzetten en tezamen met jouw een passende onderdelen samenstellen.

Cookies slaan standaard apparaatinformatie op ofwel beschikken over toegang tot deze info, bijvoorbeeld ons originele identificatiecode. Een 103 derden welke cookies op deze diensten benutten, verrichten het teneinde gepersonaliseerde advertenties alweer te geven en te meten, kijkersinzichten te genereren en producten te ontwikkelen en te verbeteren.

Een downpipe kan zijn ons uitlaatcomponent het een prestaties betreffende de auto verbetert door de luchtdoorlaat te vergroten. Voor Keys Customs verlenen we hoogwaardige RVS downpipes die de turbo sneller laten werken, verdere vermogen en koppel bezorgen, en ons sportiever geluid melden.

Tuners bestaan dol op dit onmiskenbare diepe klank, dat hij voortbrengt. Dit is desalniettemin ook niet dit enig voordelig dat je krijgt, wanneer jouw dit gebruikelijke uitlaatelement vervangt via een downpipe.

Aangezien een perserij beperkingen zijn meteen verdwenen kunt u dan ook de boost te verhogen op dit voertuig mits de perserij downpipe is ons verstikkend issue voor performance.

Dit realiseren wij door tussen andere het behandeling met : niet zo bochten, een grotere diameter, ofwel ons sportkatalysator/roetfilter.

Wij beschikken over zoveel vertrouwen in de producten het wij standaard 5 jaar garantiebewijs leveren op al het laswerk

Mits u uw wagen krachtiger wilt maken, kan u dan ook de downpipe verwisselen. Dit zorgt ervoor dat de auto krachtiger en luider is.

Een standaard downpipes die veelal in auto’s geraken geplaatst, bevatten meerdere bochten en restricties die een luchtstroom belemmeren. Het kan de prestaties over je auto aanzienlijk beïnvloeden.

Verder gebruikt ons RVS downpipe nauwelijks roetfilter en katalysator, hierdoor bestaan er niet zo barricades voor een lucht en zal een turbo de lucht effectiever mogen afvoeren. Door die aanpassing gaat de turbo effectiever presteren, zodat er verdere lucht in een cilinders komt. Door een downpipe te samenvoegen met Stage twee chiptuning haalt u het maximale uit uw voertuig!

Een vermogenswinst voor ons downpipe met sportkatalysatoren is tot 15%. Tevens voor die aanpassing kan zijn een tune belangrijk!

Bij dit plaatsen betreffende ons catless downpipe kan er ons waarschuwingsmelding op het dashboard komen. Het komt omdat de katalysator en dit roetfilter mankeren in dit uitlaatsysteem. Dit probleem mag vaak worden opgelost betreffende ons Lambda Cheater tussen uitlaat en tweede Lambda-sonde.

Ons downpipe met sportkatalysatoren is dit allerbeste aangaande allebei de werelden. Ons sportkat heeft een heel wat snellere flow dan een standaard katalysator en zet een gevaarlijke stoffen om in gevaarloos stoffen.

De downpipes worden vervaardigd op ons dusdanige methode het deze zorgen vanwege voordeligste doorstroming betreffende een hete downpipes gle63s uitlaatgassen. Hierdoor mag de turbo eerder de uitlaatgassen afvoeren, wat resulteert in ons toename over vermogen en koppel.

Report this wiki page